Ardei Umpluți Cu Cuscus Cu Aragaz Lent
Ardeii umpluți cu cuscus cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 393 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Umpluți Cu Cuscus Cu Aragaz Lent, Ardei umpluți cu cuscus cu aragaz lent (gătit pentru 2), și Ardei Umpluți Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o felie subțire de la capătul tulpinii fiecărui ardei gras pentru a îndepărta vârful piperului; aruncați.
Îndepărtați semințele și membranele; clătiți ardeii.
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu-mare aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere. Se amestecă sosul de roșii, chimenul, sarea, scorțișoara și ardeiul roșu. Se amestecă cuscusul. Împărțiți amestecul de vită uniform între ardei.
Se toarnă apă în aragaz lent de 4 1/2 până la 6 litri; stați ardeii în poziție verticală în aragaz.
Acoperiți și gătiți la foc mic 3 până la 4 1/2 ore sau până când ardeii sunt fragede.
Se ornează cu nuci de pin și coriandru.