Dacă aveți în jur 30 minute pentru a petrece în bucătărie, ardei rosu ceapa savura ar putea fi un uimitor fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 3 și costă 40 de cenți pe porție. Această garnitură are 39 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home necesită bulion de vită, ceapă, busuioc și piper. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Burgeri latini cu ceapă caramelizată și gust de Jalapeno și maioneză cu ardei roșu, Câini de căruță de stradă din New York cu sos de ceapă și ardei roșu la grătar, și Bas cu dungi sălbatice aburite cu ardei galben Romesco, ardei roșu-gust de măsline negru și pătrunjel-ulei de usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotati ardeiul rosu si ceapa in ulei si unt timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ardei Roșu
Unt
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoi; sotati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
3
Se amestecă vinul sau bulionul, busuiocul, sarea și piperul. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti, neacoperit, timp de 10-15 minute sau pana cand lichidul se evapora si legumele se rumenesc, amestecand des.