Ardei prăjit, parmezan și Crostini de măsline

Ardei prăjit, parmezan și Crostini de măsline
Ardei prăjit, parmezan și Crostini de măsline ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 92 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de baghetă, ulei de măsline, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ardei Roșu Prăjit Și Crostini De Măsline Coapte, Ardei gras prăjit, măsline și Crostini Caper, și Friptură de vită și Rucola Crostini cu gust de ardei roșu-măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți ambele părți ale feliilor de pâine cu ulei și aranjați pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți până se rumenesc ușor și crocant, aproximativ 15 minute, întorcându-se la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Lăsați să se răcească complet.
5
Preîncălziți broilerul la mare; tapetați o foaie de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Așezați ardeii, cu pielea în sus, pe foaia de copt și fierbeți până se înnegrește, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Transferați într-o pungă de hârtie, sigilați punga și lăsați ardeii să se aburească timp de 10 minute. Țineți ardeii sub apă curentă rece pentru a îndepărta pielea. Se usucă cu prosoape de hârtie și se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Amestecați ardeii, parmezanul, măslinele și pătrunjelul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
ArdeiArdei
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Întindeți fiecare crostini cu 1 lingură. amestec de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
PiperPiper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Se servește la temperatura camerei.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții15
Scor De Sănătate8
Revista