Ardei La Grătar Umpluți Cu Brânză

Ardeii la grătar umpluți cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 522 calorii, 17g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper, brânză parmigiano-reggiano, ardei iute poblano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sâmbăta cu Rachael Ray-ardei roșii prăjiți la grătar umpluți cu brânză, Ardei Umpluți La Grătar, și Ardei Umpluți La Grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați ricotta cu crema de brânză și Parmigiano-Reggiano. Condimentează cu sare și piper.
Aprindeți un grătar sau încălziți o tigaie pentru grătar. Folosind un cuțit mic și ascuțit, scoateți tulpinile din ardei și rezervați.
Tăiați în interiorul ardeilor pentru a detașa membranele și a îndepărta semințele. Folosind un cuțit de unt, umpleți ardeii cu amestecul de brânză și reatașați blaturile. Frecați ardeii cu ulei de măsline.
Grătați ardeii la foc moderat ridicat, întorcându-se ocazional, până când se blisteră peste tot și umplutura de brânză este fierbinte, aproximativ 7 minute.
Transferați ardeii în farfurii și serviți.