Ardei Iute De Curcan Chipotle

Ardei Iute De Curcan Chipotle
Chipotle Turcia Chili ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 340 calorii, 37g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 2,8 USD pe porție, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 2 ore și 5 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă de la Taste of Home necesită năut, ardei gras, pudră de chili și conserve de roșii. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Rapid și ușor Chipotle curcan Chili pentru un Chili Cook-Off, Ardei Iute De Curcan Chipotle, și Ardei Iute De Curcan Chipotle.

Instrucțiuni

1
Scurgeți ardeii chipotle; puneți deoparte 2 linguri de sos adobo. Semănați și tocați trei ardei; pus deoparte. (Salvați ardeii și sosul rămas pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
Sos AdoboSos Adobo
ArdeiArdei
SosSos
2
Într-un cuptor olandez mare sau fierbător de supă acoperit cu spray de gătit, gătiți curcanul, morcovii, ardeiul verde, ceapa, usturoiul și ardeii Rezervați la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți dacă este necesar. Se amestecă roșiile, bulionul, sosul de roșii, oregano, busuiocul, pudra de chili, chimenul și sosul adobo rezervat. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Praf De ChiliPraf De Chili
ArdeiArdei
Sos De RoșiiSos De Roșii
Sos AdoboSos Adobo
TomateTomate
MorcovMorcov
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
BusuiocBusuioc
BulionBulion
ChimenChimen
CeapăCeapă
CarneCarne
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Se amestecă fasolea. Acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole

Echipamente

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Turcia Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. St. Francis Old Vines Zinfandel cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
St. Francis Old Vines Zinfandel
St. Francis Old Vines Zinfandel
Când spunem" viță de vie veche", ne referim la viță de vie de cel puțin cincizeci și adesea până la o sută de ani. Am găsit o serie de podgorii mici în județul Sonoma care datează de la începutul secolului trecut. Din cauza vârstei lor mari, aceste parcele produc mai puțin de patru tone pe acru de fructe excepțional de concentrate. Vițele Petite Sirah și Alicante Bouschet plantate printre Zinfandel adaugă textură și culoare amestecului de câmp. "Am avut recolta târziu, astfel încât o parte din struguri au devenit stafide, intensificând și mai mult aromele varietale. Odată zdrobit, vinul este fermentat în rezervoare din oțel inoxidabil timp de douăsprezece până la optsprezece zile, apoi îmbătrânit în butoaie noi de stejar American de la douăsprezece până la cincisprezece luni. Vinul este ținut încă patru până la opt luni după îmbuteliere. Acesta este un zin plin, stratificat, cu arome complexe de cireșe negre, zmeură și piper negru care se desfășoară pe gust."
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Bucătăriiamerican
Revista