Ardei Balsamici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ardeii balsamici. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 33 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ardei gras, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Balsamic și ardei, Pui Și Ardei Balsamici, și Ardei balsamici și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie mare de copt căptușită cu folie de aluminiu; aplatizați ardeii cu palma.
Adăugați ceapa în foaia de copt. Se fierbe 5 1/2 " de la căldură 20 la 25 de minute sau până când ardeii sunt înnegriți.
Puneți ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați și lăsați să stea 15 minute. Cojiți pielea din ardei; tăiați ardeiul în fâșii.
Bateți împreună oțetul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă rozmarinul.
Adăugați fâșii de piper și ceapă în castron; aruncați bine.