Arctic char Gravlaks cu jeleu de castraveți

Arctic char Gravlaks cu jeleu de castravete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 6 și costă $2.94 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 181 calorii. Dacă aveți la îndemână zahăr, gelatină, frunze mici de mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce e bine. Încercați Arctic char Gravlaks cu jeleu de castraveți, Carbon Arctic ars cu gust de castraveți, și Arctic Char cu castravete-feta Relish și Jalapeimbroko-pui de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă peștele, apoi se transferă, cu pielea în sus, pe o foaie mare de folie de plastic. Amestecați împreună zahărul, sarea și piperul, apoi frecați 3 linguri de amestec pe pielea de pește. Întoarceți peștele și acoperiți gros cu amestecul de zahăr rămas, apoi împachetați mărarul deasupra.
Înfășurați bine peștele în 2 sau 3 straturi de folie de plastic (pentru a preveni scurgerile; amestecul de sare se va lichefia pe măsură ce peștele se vindecă) și transferați într-o tigaie mare de mică adâncime. Puneți o altă tigaie sau o tăietură deasupra peștelui și greutatea în jos cu 3 sau 4 cutii pline (aproximativ 3 lb în total).
Lăsați peștele să se vindece, răcit, întorcând fileul înfășurat aproximativ la fiecare 12 ore și apoi înlocuind greutatea, timp de 36 de ore în total.
Curățați castraveții, asigurându-vă că îndepărtați tot verdele (pentru o Jeleu mai clară), apoi înjumătățiți pe lungime și miez. Se toacă grosier castraveții și se purifică într-un robot de bucătărie până se omogenizează, apoi se scurg într-o sită mare cu ochiuri fine așezată peste un castron, apăsând puternic pe solide pentru a extrage 2 căni de lichid. Aruncați solidele.
Se amestecă împreună sare și 1/2 cană de lichid de castravete într-o cratiță mică și se presară cu gelatină.
Se lasă să stea 1 minut să se înmoaie, apoi se încălzește la foc moderat, amestecând, doar până se dizolvă gelatina, aproximativ 2 minute. Se răcește amestecul la temperatura camerei, apoi se amestecă în restul de 1 1/2 căni de lichid de castraveți împreună cu oțet.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt din sticlă pătrată de 8 inci și se presară cu frunze de mărar, apăsând ușor pentru a se scufunda. Se răcește, acoperit, până la set, cel puțin 8 ore.
Desfaceți gravlaks, aruncând lichidul și răzuiți ușor mărarul.
Transferați gravlaks, cu pielea în jos, pe o tăietură. Ținând un cuțit lung și subțire foarte ascuțit la un unghi de 30 de grade, tăiați gravlaks peste Bob în felii foarte subțiri, având grijă să nu tăiați pielea. Aruncați pielea.
Tăiați jeleul în 6 bucăți și împărțiți între 6 plăci cu o spatulă metalică.
Se servește cu mai multe felii de gravlaks.
* Gravlak-urile vindecate pot fi drenate, răzuite și învelite în folie de plastic curată, apoi răcite până la 5 zile.* Jeleul poate fi răcit până la 4 zile