Arahide Fierte Cu Aromă De Șuncă
Arahide fierte cu aromă de șuncă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 603 calorii, 31g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, șuncă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Încercați Alune Fierte, Alune Fierte Condimentate La Cald, și Alune Fierte Chinezești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați arahidele în apă pentru a le acoperi într-o oală mare de cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore. (Poate fi necesar să cântăriți arahidele cu o farfurie mare sau un capac pentru a vă asigura că sunt complet scufundate.)
Adu 6 qt. apă și șuncă se fierbe într-o oală mare. Reduceți căldura și fierbeți 3 ore.
Scoateți și aruncați cârligele de șuncă. Bulion rece; se răcește 8 ore. Grăsime degresată din bulion.
Adăugați arahide și sare în bulion. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 6 ore sau până se înmoaie, adăugând apă după cum este necesar pentru a menține arahidele acoperite; se amestecă ocazional.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 1 oră.