Aragaz Lent Piept De Curcan Cu Pansament

Aragaz Lent Piept De Curcan Cu Pansament
Piept de curcan aragaz lent cu pansament ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 18. O porție conține 297 calorii, 39G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, amestec de umplutură de pâine, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 12 mâncăruri și bucătari. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre destul de ieftin. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Piept De Curcan Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Piept De Curcan, și Piept De Curcan Cu Aragaz Lent sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si telina in untul fierbinte pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 8 minute; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați o căptușeală din plastic pentru aragaz lent într-un aragaz lent de 6 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Puneți umplutura de pâine uscată în punga de căptușeală și presărați conținutul pachetului de condimente peste pâine. Se amestecă ceapa și țelina fierte, sosul de afine, 1/2 cană de unt topit, bulion de pui și 1/2 linguriță de sare în amestecul de pansament, având grijă să nu străpungă punga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Amestec De SalatăAmestec De Salată
Supă De PuiSupă De Pui
UmpluturăUmplutură
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
PâinePâine
SareSare
4
Clătiți pieptul de curcan și uscați-l cu prosoape de hârtie; condimentați pieptul de curcan cu 1/2 linguriță de sare. Împingeți amestecul de pansament până la marginea aragazului și așezați pieptul de curcan în aragazul lent, cu cronometrul pop-up orientat în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Aragaz LentAragaz Lent
Bucătărie TimerBucătărie Timer
5
Gatiti la mare pana cand cronometrul pop-up din pieptul de curcan apare, 4 pana la 4 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Bucătărie TimerBucătărie Timer
6
Transferați pieptul de curcan pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Transferați pansamentul într-un castron de servire și serviți alături de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Barefoot Bulbuc Roz Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții18
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista