Aragaz lent fraged și friptură rotundă delicioasă

Aragaz lent fraged și friptură rotundă delicioasă
Aragazul lent și friptura rotundă delicioasă ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 371 calorii. Pentru $1.72 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 342 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, apă, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt Friptură Rotundă Cu Aragaz Lent, Friptură Rotundă Fragedă, și Friptură Rotundă Fragedă.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii, ceapa și morcovii în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Tăiați friptura în șase bucăți, apoi așezați carnea deasupra legumelor. Într-un bol de amestecare, combinați amestecul de supă, supa și apa; se toarnă peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SupăSupă
FripturăFriptură
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7 până la 10 ore.

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura rotundă funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Poppy Monterey Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Poppy Monterey Pinot Noir
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă, cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructul roșu luminează peste palat, culegând zmeură și condimente sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe final lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista