Aragaz lent Chili II

Aragaz lent Chili II
Slow Cooker Chili II este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 333 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, carne de vită măcinată, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Slow Cooker Chili, Chili Cu Aragaz Lent, și Slow Cooker Chili.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită într-o tigaie la foc mediu și gătiți până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți grăsimea.
3
Așezați carnea de vită într-un aragaz lent și amestecați ceapa, țelina, ardeiul gras verde, usturoiul, piureul de roșii, fasolea și fasolea cannellini. Condimentează cu pudră de chili, pătrunjel, sare, busuioc, oregano, piper negru și sos de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Fasole CannelliniFasole Cannellini
Sos FierbinteSos Fierbinte
Piper NegruPiper Negru
Praf De ChiliPraf De Chili
FasoleFasole
Piure De RoșiiPiure De Roșii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Acoperiți și gătiți 8 ore la minim.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista