Apus De Soare Dip

Apus De Soare Dip
Sunset Dip ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 12 și costă 61 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de tortilla, salsa groasă, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 5 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare includ Sunset Mango Dip, Pisco Sunset, și Apus De Soare De Aur.

Instrucțiuni

1
Întindeți crema de brânză într-o farfurie de plăcintă cu microunde de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2
Se presară cu brânza Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
3
Cuptorul cu microunde la mare timp de 2 minute sau până când brânza Cheddar este topită. Sus cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
4
Se servește cu chipsurile de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Laurent-Perrier la Cuvee Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista