Aperitiv De Anghinare Grecească

Aperitiv De Anghinare Grecească
Aperitiv anghinare greacă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 60 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți parmezan, brânză Cheddar ascuțită, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Aperitiv/Baie De Anghinare, Aperitiv De Anghinare La Cuptor, și Aperitiv Cineva? Anghinare și Crab Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Ungeți un vas de copt de 10x7x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Scurgeți marinada dintr-un borcan de inimi de anghinare într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Turnați inimile de anghinare din borcanul scurs și întregul al doilea borcan (inimile de marinată și anghinare) într-un robot de bucătărie. Amestecați până când inimile de anghinare sunt tocate grosier și puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5
Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in tigaie cu marinata la foc mediu-mic pana cand ceapa se rumeneste, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se ia de pe foc și se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Se amestecă amestecul de ceapă, ouăle, firimiturile de pâine, sarea, piperul negru, oregano și sosul de ardei iute până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
8
Amestecați brânza Cheddar ascuțită, pătrunjelul, parmezanul și amestecul de inimă de anghinare tocat în amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar AscuțităBrânză Cheddar Ascuțită
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
9
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul este auriu, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Tăiați în pătrate de 1 inch și serviți cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții36
Scor De Sănătate1
Revista