Aperitiv De Anghinare Grecească
Aperitiv anghinare greacă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 60 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți parmezan, brânză Cheddar ascuțită, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Aperitiv/Baie De Anghinare, Aperitiv De Anghinare La Cuptor, și Aperitiv Cineva? Anghinare și Crab Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Ungeți un vas de copt de 10x7x2 inci.
Scurgeți marinada dintr-un borcan de inimi de anghinare într-o tigaie.
Turnați inimile de anghinare din borcanul scurs și întregul al doilea borcan (inimile de marinată și anghinare) într-un robot de bucătărie. Amestecați până când inimile de anghinare sunt tocate grosier și puse deoparte.
Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in tigaie cu marinata la foc mediu-mic pana cand ceapa se rumeneste, 5 pana la 7 minute.
Se ia de pe foc și se transferă într-un castron mare.
Se amestecă amestecul de ceapă, ouăle, firimiturile de pâine, sarea, piperul negru, oregano și sosul de ardei iute până se amestecă bine.
Amestecați brânza Cheddar ascuțită, pătrunjelul, parmezanul și amestecul de inimă de anghinare tocat în amestecul de ceapă.
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul este auriu, 25 până la 30 de minute.
Tăiați în pătrate de 1 inch și serviți cald sau rece.