Anghinare Umplute
Anghinare umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 830 calorii. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de anghinare, lămâi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Anghinare Umplute, Anghinare Umplute, și Anghinare Umplute.
Instrucțiuni
Se amestecă pesmetul, brânza, uleiul de măsline, pătrunjelul, usturoiul, sucul de la 1 1/2 lămâi și sarea și piperul într-un castron mare până se combină bine. Amestecul trebuie să fie ușor umed. Dacă pare foarte uscat, adăugați o cantitate mică de suc de lămâie suplimentar.
Tăiați tulpina fiecărei anghinare, apoi tăiați vârfurile frunzelor cu foarfece de bucătărie. Deschideți frunzele cu vârful degetelor și clătiți cu apă rece, ținând frunzele deschise. Lucrând cu unul câte unul, așezați fiecare anghinare în centrul bolului cu amestec de pesmet și umpleți amestecul în frunze, ținând frunzele deschise. Este posibil să aveți umplutură rămasă, în funcție de dimensiunea anghinarelor.
Presărați vârfurile anghinarelor cu sucul din jumătatea rămasă de lămâie.
Așezați o felie de lămâie deasupra fiecărei anghinare.
Înfășurați fiecare anghinare în folie și puneți-o într-o oală mare cu 3 căni de apă rece. Aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți până când frunzele sunt fragede, aproximativ 2 ore, în funcție de dimensiunea anghinarelor. (Poate fi necesar să adăugați mai multă apă dacă nivelul apei scade prea mult.)