Anghinare prăjită, morcovi și fenicul cu Halibut prăjit în tigaie

Anghinarea prăjită, morcovii și feniculul cu Halibut prăjit în tigaie este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 330 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline extravirgin, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Păsări de curte prăjite, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi, Halibut prăjit cu fenicul și crutoane, și Halibut prăjit cu Salsa de fenicul de Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați sare.
Tăiați lămâile în jumătate și stoarceți sucul în apa sărată. Picătură în cochilii.
Adăugați inimile de anghinare, morcovii și feniculul. Gatiti pana cand toate legumele sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Se scurge și se întinde pe o foaie de copt pentru a se răci.
Condimentați fripturile de pește pe ambele părți cu sare și piper și apoi condimentați fiecare friptură cu linguriță de ierburi.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie grea, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, până când este fierbinte.
Adăugați peștele și căutați aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți peștele pe o farfurie.
Înlocuiți tigaia la foc mediu-mare și adăugați anghinarea, morcovii și feniculul. Condimentează cu sare și piper și restul de linguriță herbes de Provence. Saut până la maro, aproximativ 3 minute.
Aranjați peștele deasupra legumelor și puneți tigaia, neacoperită, în cuptor pentru a termina de gătit, aproximativ 10 minute.
Când sunt gătite, scoateți peștele și legumele într-un platou cald și păstrați-le la cald în timp ce faceți sosul.
Așezați tigaia saut la foc mediu-mare și adăugați vinul. Aduceți la fierbere, amestecând și răzuind toate bucățile rumenite de pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Gatiti pana se reduce cu aproximativ doua treimi (acesta este un sos brothy).
Se amestecă frunzele de fenicul și untul, dacă se utilizează. Gustați pentru condimentare și turnați peste pește.