Anghinare prăjită, morcovi și fenicul cu Halibut prăjit în tigaie

Anghinare prăjită, morcovi și fenicul cu Halibut prăjit în tigaie
Anghinarea prăjită, morcovii și feniculul cu Halibut prăjit în tigaie este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 330 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline extravirgin, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Păsări de curte prăjite, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi, Halibut prăjit cu fenicul și crutoane, și Halibut prăjit cu Salsa de fenicul de Grapefruit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Tăiați lămâile în jumătate și stoarceți sucul în apa sărată. Picătură în cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
Coji De PasteCoji De Paste
SucSuc
ApăApă
3
Adăugați inimile de anghinare, morcovii și feniculul. Gatiti pana cand toate legumele sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
LegumeLegume
MorcovMorcov
FeniculFenicul
4
Se scurge și se întinde pe o foaie de copt pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Condimentați fripturile de pește pe ambele părți cu sare și piper și apoi condimentați fiecare friptură cu linguriță de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
IerburiIerburi
PeștePește
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie grea, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați peștele și căutați aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
8
Scoateți peștele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
9
Înlocuiți tigaia la foc mediu-mare și adăugați anghinarea, morcovii și feniculul. Condimentează cu sare și piper și restul de linguriță herbes de Provence. Saut până la maro, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Sare și PiperSare și Piper
AnghinareAnghinare
MorcovMorcov
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Aranjați peștele deasupra legumelor și puneți tigaia, neacoperită, în cuptor pentru a termina de gătit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Când sunt gătite, scoateți peștele și legumele într-un platou cald și păstrați-le la cald în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
PeștePește
12
Așezați tigaia saut la foc mediu-mare și adăugați vinul. Aduceți la fierbere, amestecând și răzuind toate bucățile rumenite de pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Gatiti pana se reduce cu aproximativ doua treimi (acesta este un sos brothy).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Se amestecă frunzele de fenicul și untul, dacă se utilizează. Gustați pentru condimentare și turnați peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
UntUnt
FeniculFenicul
PeștePește
14
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista