Anghinare La Grătar
Anghinarea la grătar este o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 127 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de anghinare, oțet balsamic, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Anghinare La Grătar, Anghinare La Grătar, și Anghinare La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați topurile de anghinare în cruce pentru a îndepărta vârfurile; aruncați. Trageți frunze mici din anghinare. Cu foarfeca, tăiați și aruncați vârfurile spinoase din frunzele exterioare rămase. Cu un cuțit, tăiați exteriorul fibros din fund și tulpini.
Umpleți pe jumătate o tigaie de 8 până la 10 litri cu apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați anghinare, acoperiți și fierbeți până când fundul străpunge ușor, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți anghinarea și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
Tăiați fiecare în jumătate pe lungime și răzuiți și aruncați Centrul fuzzy.
Într-un castron mare, combinați oțet, 1/4 cană de apă, mărar, soia, ghimbir, usturoi și ulei. Puneți jumătate din sosul de oțet într-un castron mic.
Rolați anghinare într-un castron mare de sos.
Ridicați anghinarea din castron, drenând, apoi așezați-le, tăiate cu fața în jos, pe un grătar de grătar peste un pat solid de cărbuni medii sau un grătar cu gaz pe mediu (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz.
Pe măsură ce anghinarea gătește, ungeți la fiecare câteva minute cu sos dintr-un castron mare. Grătiți până se rumenesc ușor pe fund, 5 până la 7 minute. Întoarceți anghinarea și lingurați sosul rămas în ele. Grătiți până când vârfurile frunzelor sunt ușor carbonizate, încă 3 până la 4 minute.
Aranjați anghinare pe un platou. Rupeți frunzele și tăiați fundul pentru a se scufunda în vasul mic cu sos.