Anghinare Fierbinte Stratificată Și Feta Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați anghinarea fierbinte stratificată și Feta Dip. Această rețetă fără gluten și primară servește 24 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 57 calorii. Dacă aveți brânză philadelphia Neufchatel, usturoi, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Combinați feta rămasă cu următoarele 4 ingrediente. Se amestecă 1/2 cană de ardei.
Lingura în 3-Cupa vas cuptor; top cu restul de ardei și feta.
Coaceți 20 min. sau până când se încălzește; sus cu măsline.