Anghinare, ciuperci și Prosciutto Calzone
Anghinare, ciuperci și Prosciutto Calzones necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 454 calorii, 18g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de inimi de anghinare, sos de paste de roșii și busuioc, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pizza Prosciutto, ciuperci și anghinare, Spanac Și Prosciutto Calzone, și Ardei roșu, Fontina și Prosciutto Calzones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați inimi de anghinare, ciuperci și usturoi; gatiti 6 minute sau pana cand lichidul este absorbit.
Combinați amestecul de anghinare, brânzeturile, busuiocul și piperul într-un castron mediu. Pune deoparte.
Împărțiți aluatul de pizza uniform în 4 bucăți pe o suprafață ușor făinată; rulați fiecare bucată într-un disc rotund.
Lăsați să stea 5 minute. Pat sau rotiți fiecare disc într-un cerc de 5 inci.
Aranjați 1 felie de prosciutto peste fiecare cerc. Lingură 1/2 cană umplutură de brânză pe jumătate din fiecare cerc, lăsând o margine de 1/2 inch.
Ungeți marginile cu apă. Îndoiți aluatul de pizza peste umplutura de brânză până când marginile aproape se întâlnesc. Aduceți marginea de jos peste marginea superioară; crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă.
Așezați calzonele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți calzonele cu spray de gătit.
Tăiați 3 fante mici în partea superioară a aluatului folosind un cuțit ascuțit.
Coaceți calzonele la 425 timp de 17 minute sau până se rumenesc ușor.
Se servește cu sos de paste.