Andy ' s Spicy Green Chile porc

Andy ' s Spicy Green Chile porc
Carnea de porc picantă de Chile verde a lui Andy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 161 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 92 de cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 154 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, sare și piper, friptură de umăr de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Picant Verde Chile Verde Carne De Porc, Friptură de porc muschiulet cu picant mere-Verde Chile Salsa, și Andy Ricker ' s Naam Jim Kai (sos dulce de chile).

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa tocată în fundul unui aragaz lent. Condimentează umărul de porc cu sare și piper; așezați deasupra cepei tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Umăr De PorcUmăr De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se toarnă salsa verde peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Presărați cilantro peste salsa și carnea de porc. Aruncați ardeii serrano chile în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Dientes De AjoDientes De Ajo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Gatiti la foc mic pana cand carnea se destrama usor, aproximativ 8 ore. Scoateți ușor carnea de porc pe o tăietură. Se strecoară și se aruncă aproximativ jumătate din lichidul rămas din aragazul lent, rezervând restul. Aruncați ceapa, ardeii și cilantro, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Tăiați umărul de porc cu o pereche de furci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
6
Amestecați carnea de porc cu lichidul rezervat din aragazul lent pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista