Andy ' s Spicy Green Chile porc
Carnea de porc picantă de Chile verde a lui Andy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 161 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 92 de cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 154 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, sare și piper, friptură de umăr de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Picant Verde Chile Verde Carne De Porc, Friptură de porc muschiulet cu picant mere-Verde Chile Salsa, și Andy Ricker ' s Naam Jim Kai (sos dulce de chile).
Instrucțiuni
Puneți ceapa tocată în fundul unui aragaz lent. Condimentează umărul de porc cu sare și piper; așezați deasupra cepei tocate.
Se toarnă salsa verde peste carnea de porc.
Presărați cilantro peste salsa și carnea de porc. Aruncați ardeii serrano chile în aragazul lent.
Gatiti la foc mic pana cand carnea se destrama usor, aproximativ 8 ore. Scoateți ușor carnea de porc pe o tăietură. Se strecoară și se aruncă aproximativ jumătate din lichidul rămas din aragazul lent, rezervând restul. Aruncați ceapa, ardeii și cilantro, dacă doriți.
Tăiați umărul de porc cu o pereche de furci.
Amestecați carnea de porc cu lichidul rezervat din aragazul lent pentru a servi.