Andy ' s Spicy Green Chile porc

Andy ' s Spicy Green Chile porc
Carnea de porc picantă de Chile verde a lui Andy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 161 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 92 de cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 154 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, sare și piper, friptură de umăr de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Picant Verde Chile Verde Carne De Porc, Friptură de porc muschiulet cu picant mere-Verde Chile Salsa, și Andy Ricker ' s Naam Jim Kai (sos dulce de chile).

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa tocată în fundul unui aragaz lent. Condimentează umărul de porc cu sare și piper; așezați deasupra cepei tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Umăr De PorcUmăr De Porc
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se toarnă salsa verde peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Presărați cilantro peste salsa și carnea de porc. Aruncați ardeii serrano chile în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dientes De AjoDientes De Ajo
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Gatiti la foc mic pana cand carnea se destrama usor, aproximativ 8 ore. Scoateți ușor carnea de porc pe o tăietură. Se strecoară și se aruncă aproximativ jumătate din lichidul rămas din aragazul lent, rezervând restul. Aruncați ceapa, ardeii și cilantro, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Tăiați umărul de porc cu o pereche de furci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
6
Amestecați carnea de porc cu lichidul rezervat din aragazul lent pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista