Ancho Chile Plăcintă Cu Dovleac
Ancho Chile Pumpkin Pie este o vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 262 calorii. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr brun ferm, scorțișoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cafea și Ancho Chile Fusta friptură cu Verde Chile-Apple Relish, Ancho Chile Fudge Pie, și Ancho Chile Sos De Mere.
Instrucțiuni
Tapetați o tigaie de plăcintă de 9 inci cu marginile de patiserie și flaut, apoi tapetați patiseria cu folie. Umpleți parțial cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți produse de patiserie într-un cuptor 375 până când marginile sunt uscate și abia aurii, aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor și îndepărtați cu grijă greutățile și folia plăcintei. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Între timp, într-un castron mare, bateți dovleacul, smântâna, ouăle, zahărul brun, zahărul granulat, ardeii iute măcinați, scorțișoara, nucșoara și sarea până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de dovleac în crusta de plăcintă fierbinte și se întoarce plăcinta la cuptor.
Coaceți până când centrul abia se zgâlțâie când este agitat, aproximativ 45 de minute.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei pe un suport de sârmă, cel puțin 2 ore.
Tăiați în pene pentru a servi.