Anatra al Sale (rață în crustă de sare)
Anatran al Sale (rață în crustă de sare) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de crustă. Această rețetă face 8 porții cu 418 calorii, 11g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți oțet balsamic, frunze de salvie, grappa și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bas cu dungi coapte cu sare cu sos de lămâie din ierburi Chile (branzino Sotto Sale con Salmoriglio), Rață sărată cu spanac , cartofi și slănină, și Sare Crusta De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Clătiți cavitatea de rață cu grappa.
Așezați ierburile în interiorul corpului, condimentați interiorul cu sare și piper și legați rața cu sfoară de măcelar.
Acoperiți fundul unei tigaie cu un strat de sare de 1/2 inch.
Așezați rața deasupra sării, bateți albusul de ou într-o spumă ușoară și amestecați 1 1/2 kilograme de sare kosher pentru a forma o pastă umedă. Acoperiți rața complet cu amestecul de sare și prăjiți la cuptor timp de 1 1/2 ore.
Îndepărtați și lăsați să se odihnească 10 minute pentru a permite sucurilor să se așeze. Îndepărtați cu grijă sarea din pasăre și periați cu o perie de vopsea.
Îndepărtați pielea și apoi sculptați pasărea în mod tradițional.
Stropiți cu saba și serviți cu verdeață ofilită pe lateral.