Amprente De Migdale Prăjite
Amprentele de migdale prăjite ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 84 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ou, șlefuire grosieră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Urme De Migdale De Zmeură, Migdale Caramel Thumbprints, și Amprente De Caise-Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați rafturile în treimile inferioare și superioare ale cuptorului; preîncălziți la 375 F. pulsați făina și migdalele într-un robot de bucătărie până când migdalele sunt măcinate foarte fin.
Se adaugă praful de copt și sarea și se pulsează pentru a se amesteca. Folosind un mixer electric la viteză mare, bateți untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 4 minute.
Adăugați oul și vanilia și bateți până devin palide și pufoase, aproximativ 4 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați treptat ingrediente uscate; amestecați doar pentru a combina.
Așezați zahărul șlefuit într-un castron puțin adânc. Scoateți aluatul cu lingura și rotiți-l în bile (dacă aluatul este lipicios, răciți 20 de minute).
Se rulează în zahăr și se așează pe 2 foi de copt căptușite cu pergament, distanțându-se la 2". Folosind degetul mare, faceți o liniuță adâncă în fiecare minge. (Pentru fisuri mai exagerate, coaceți aluatul cu 5 minute înainte de indentare.)
Coaceți prăjiturile, rotind foile de copt la jumătatea drumului, până devin aurii, 12-14 minute.
Transferați pe rafturi și lăsați să se răcească. Umpleți cu gem sau caș (folosiți o lingură mică).
Faceți înainte: cookie-urile pot fi coapte (dar nu umplute) cu 2 săptămâni înainte; înfășurați bine și înghețați. Dezghețați înainte de umplere. Cookie-urile pot fi umplute cu 1 zi înainte; depozitați etanș la temperatura camerei.