Amprente De Migdale Prăjite

Amprente De Migdale Prăjite
Amprentele de migdale prăjite ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 84 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ou, șlefuire grosieră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Urme De Migdale De Zmeură, Migdale Caramel Thumbprints, și Amprente De Caise-Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați rafturile în treimile inferioare și superioare ale cuptorului; preîncălziți la 375 F. pulsați făina și migdalele într-un robot de bucătărie până când migdalele sunt măcinate foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
CuptorCuptor
2
Se adaugă praful de copt și sarea și se pulsează pentru a se amesteca. Folosind un mixer electric la viteză mare, bateți untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați oul și vanilia și bateți până devin palide și pufoase, aproximativ 4 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați treptat ingrediente uscate; amestecați doar pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
4
Așezați zahărul șlefuit într-un castron puțin adânc. Scoateți aluatul cu lingura și rotiți-l în bile (dacă aluatul este lipicios, răciți 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se rulează în zahăr și se așează pe 2 foi de copt căptușite cu pergament, distanțându-se la 2". Folosind degetul mare, faceți o liniuță adâncă în fiecare minge. (Pentru fisuri mai exagerate, coaceți aluatul cu 5 minute înainte de indentare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ZahărZahăr
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Coaceți prăjiturile, rotind foile de copt la jumătatea drumului, până devin aurii, 12-14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Transferați pe rafturi și lăsați să se răcească. Umpleți cu gem sau caș (folosiți o lingură mică).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
8
Faceți înainte: cookie-urile pot fi coapte (dar nu umplute) cu 2 săptămâni înainte; înfășurați bine și înghețați. Dezghețați înainte de umplere. Cookie-urile pot fi umplute cu 1 zi înainte; depozitați etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
FolieFolie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista