Amestec Italian Chex Fără Gluten

Gluten - Free Italian Chex amestec de rece ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 32 de porții cu 71 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de pudră de usturoi, floricele cu microunde cu aromă de unt, nuci de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Amestec Italian Chex Fără Gluten, Baton de granola cu unt de migdale moale și masticabil fără Gluten PLUS un cadou de fulgi de ovăz Chex fără Gluten, și Amestec Valentine Chex Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 300 F. În castron mare, se amestecă cereale și nuci de soia.
În castron mic, amestecați ulei, oțet, praf de usturoi și condimente italiene.
Se toarnă peste amestecul de cereale, amestecând pentru a acoperi. Se amestecă floricele până se amestecă bine.
Răspândiți în tigaie mare de prăjire.
Coaceți descoperit 15 minute. Se amestecă brânza până se amestecă bine.
Coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când amestecul este prăjit.
Se întinde pe hârtie cerată pentru a se răci, aproximativ 10 minute. (Cerealele vor fi crocante pe măsură ce se răcește.) A se păstra într-un recipient etanș.