Amestec de pui și caju
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și caju. O porție conține 360 calorii, 27G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.69 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căței de usturoi, amidon de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Pui și Broccoli se amestecă, Pui Rapid Și Broccoli, și Pui și legume prăjite rapid de 15 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați scallions, separând părțile albe și verzi. Se usucă puiul, apoi se taie în bucăți de 3/4 inch și se aruncă cu sare și piper.
Încălziți un wok sau o tigaie grea de 12 inci (nu antiaderentă) la foc moderat până când o picătură de apă se evaporă imediat.
Adăugați ulei, învârtindu-se pentru a acoperi, apoi amestecați puiul până devine auriu pe alocuri și tocmai gătit, 4 până la 5 minute.
Transferați pe o farfurie cu o lingură cu fante.
Adăugați ardei gras, usturoi, ghimbir, fulgi de ardei roșu și albușuri de scallion la wok și amestecați până când ardeii sunt doar fragezi, 5 până la 6 minute.
Se amestecă împreună bulion, sos de soia, amidon de porumb și zahăr, apoi se amestecă în legume în wok. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă, 1 până la 2 minute. Se amestecă caju, verdeață de scallion și pui împreună cu orice sucuri acumulate pe farfurie.