Amestec De Condimente Pentru Hamburger

Amestec De Condimente Pentru Hamburger
Reteta Hamburger condimente Mix ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 5 minute. Această rețetă face 1 porții cu 96 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare de țelină, piper măcinat, boia măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Funcționează bine ca o marinată la prețuri rezonabile. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 75%. Încercați Amestec De Condimente Sazon De Casă, Amestec De Condimente De Fermă De Casă (Fără Lactate + Paleo), și Hamburger Băiat Mare Original Dublu Decker Hamburger Clasic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați ardeiul, sarea kosher, piperul negru, ardeiul alb, usturoiul granulat, muștarul uscat și sarea de țelină într-un recipient cu capac. Sigilați și agitați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături CușerMurături Cușer
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Sare De țelinăSare De țelină
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate31
Revista