Amestec de aluat Indian pentru dovlecei, vinete și creveți

Amestec de aluat Indian pentru dovlecei, vinete și creveți
Amestecul de aluat Indian pentru dovlecei, vinete și creveți ar putea fi doar aluatul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 118 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină de năut, sare, pudră de mango și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți, Dovlecei Și Roșii Uscate La Soare Fusilli, Brownie Aluat Ciocolată Dovlecei Fulgi De Ovăz, și Zucchini 'Paste' cu creveți și sos cremos de busuioc de Avocado (GF!).

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2012Această epocă din 2011 este deosebit de detaliată și rapidă și se pare că gustați fiecare pietricică și fiecare lee. Ușor, dar lung, ca apa de izvor sau un vin alb de munte înalt, cu un mare potențial de îmbătrânire.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAluat
Revista