Ambrozia cerească într-un nor

Ambrozia cerească într-un nor
Ambrosian ceresc într-un nor ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 15 și costă 59 cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 201 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ananasul în suc, nuca de cocos Baker ' s angel flake, marshmallows și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Soare într-un nor, Prune într-un nor, și Plăcintă Cu Nori De Afine.

Instrucțiuni

1
Spread rece bici pe partea de jos și în sus de 2-1/2-qt. castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Umpleți cu ingrediente rămase combinate.
3
La frigider 1 oră.

Echipamente

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista