Alune Fierte Chinezești
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați arahidele fierte chinezești. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 6 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 462 calorii, 21g de proteine, și 38g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Dacă aveți scorțișoară, zahăr, arahide necojite și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Alune Fierte Chinezești, Alune Fierte, și Alune Fierte Condimentate La Cald pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați arahidele în mai multe schimbări de apă pentru a scăpa de murdăria reziduală.
Adăugați arahide în cratița de 3 litri cu suficientă apă pentru a acoperi abia.
Adăugați sos de soia, zahăr, sare, scorțișoară, anason stelat, cuișoare și chili uscat.
Puneți oala la foc mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la fierbere constantă, dar nu la rulare și gătiți timp de 3 până la 5 ore, în funcție de cât de fragede vă plac alunele. Verificați oala la fiecare oră pentru a vă asigura că lichidul nu se usucă. Umpleți cu apă, dacă este necesar, astfel încât nivelul de lichid să acopere doar arahidele. Alternativ, puneți apă, arahide și condimente într-un aragaz lent și gătiți peste noapte.
Cu lingura cu fante, preluați arahide din lichidul de fiert și serviți cald sau călduț. Păstrați restul de arahide în lichidul lor de tocană la frigider.