Aluat De Tort Cu Smântână
Aluatul de tort cu smântână ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 384 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 20%. Rețete similare sunt Aluat De Tort Cu Smântână, Cupcakes De Tort Cu Smântână De Dimensiuni Mușcate (Aluat De Bază Pentru Cupcake), și Nu-Inghetata-Maker Funfetti Tort Aluat De Aur Oreo Inghetata.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos. Adăugați treptat zahărul, bătând până devine ușor și pufos.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Se amestecă împreună făina și bicarbonatul de sodiu.
Se adaugă în amestecul de unt alternativ cu smântână, bătând la viteză mică doar până se amestecă, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă vanilia. Folosiți aluatul imediat, urmând instrucțiunile de coacere din "alegeți o tigaie", de mai jos.
Aluat de tort de catifea roșie cu ciocolată: pregătiți aluatul de tort cu smântână conform instrucțiunilor, amestecând 3 linguri de cacao neîndulcită în amestecul de făină. După pregătirea aluatului conform instrucțiunilor, amestecați 2 sticle (1 uncie) colorant alimentar roșu. Utilizați aluat imediat, urmând instrucțiunile pentru tort dorit.
Smântână - aluat de tort Pecan: pregătiți aluatul de tort cu smântână conform instrucțiunilor, înlocuind 1 1/4 căni de zahăr brun ambalat ferm și 1 1/4 căni de zahăr granulat cu 2 1/2 căni de zahăr. După pregătirea aluatului conform instrucțiunilor, amestecați 1 1/2 căni de nuci pecan tocate, prăjite. Utilizați aluat imediat, urmând instrucțiunile pentru tort dorit.
Aluat de tort cu afine-Pecan: înmuiați 1 pachet (6 uncii) afine uscate îndulcite în apă clocotită pentru a acoperi timp de 10 minute.
Scurgeți bine și apăsați ușor între prosoape de hârtie. Se pulsează de 4 până la 5 ori într-un robot de bucătărie sau până se toacă mărunt. Pregătiți aluatul de tort cu smântână conform instrucțiunilor. Se amestecă afine tocate mărunt; 1 cană de nuci pecan prăjite tocate mărunt; și 2 linguri de coajă de portocală rasă în aluatul de tort pregătit. Utilizați aluat imediat, urmând instrucțiunile pentru tort dorit.
Aluat de tort cu semințe de lămâie-Mac: pregătiți aluatul de tort cu smântână conform instrucțiunilor; se amestecă 3 linguri de coajă de lămâie rasă și 2 linguri de semințe de mac. Utilizați aluat imediat, urmând instrucțiunile pentru tort dorit.
Alegeți o tigaie: aluatul de tort cu smântână poate fi copt în multe forme și dimensiuni diferite-folosiți doar aceste perioade ca ghid și asigurați-vă că ungeți și făinați tigăile. Cu Tigăi și forme de brioșe mai mici, am găsit mai ușor să folosim un spray de gătit cu legume cu făină. Verificați coacerea la intervalul minim de timp, continuând să coaceți până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Variațiile cu fructe și nuci adăugate vor necesita timpul maxim și vor produce mai multe mini prăjituri.
Coaceți la 325 în 1 tigaie cu tub (12 cani) timp de 1 oră și 15 minute până la 1 oră și 30 de minute.
Coaceți la 325 în tigăi de pâine de 3 (8 x 4 inci) timp de 55 până la 65 de minute.
Coaceți la 325 în tigăi de pâine de 7 până la 9 (5 - x 3-inch) timp de 25 până la 35 de minute.
Coaceți la 325 în Tigăi pentru bebeluși timp de 25 până la 30 de minute. Mărci 14 la 16 pat Bundt prăjituri. (Lingură 1/2 cană de aluat în fiecare matriță de 1 cană.)
Coaceți la 350 în tigăi de briose 23 până la 28 de minute. Face 32 la 38 prajiturele.
Coaceți la 350 în tigăi miniaturale pentru brioșe timp de 9 până la 11 minute. Face aproximativ 9 până la 10 duzini de cupcakes.