Aluat De Plăcintă Cu Fulgi

Aluat De Plăcintă Cu Fulgi
Aluatul de plăcintă cu fulgi este un vegetarian crustă. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină, sare, scurtare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Somon umplut în aluat Fulgios, Pillsbury rulouri de cină cu semilună frigorifică sau Pillsbury creații cu semilună frigorifică pentru Pillsbury foaie de aluat sub formă de fulgi frigorifici pentru Pillsbury, și Cornuri Cu Fulgi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați scurtarea și untul și aruncați cu degetele până când sunt bine acoperite în amestecul de făină. Folosind un blender de patiserie sau degetele, tăiați scurtarea și untul în ingredientele uscate până când se reduc la bucăți de mazăre, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Stropiți în 3 linguri de apă cu gheață și suc de lămâie și amestecați doar până când aluatul se reunește. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
4
Adăugați ultima lingură de apă cu gheață dacă aluatul este prea uscat, dar nu suprasolicitați aluatul sau va deveni dur.) Formați aluatul într-un disc plat. Înfășurați-l bine în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră înainte de a-l rula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții9
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista