Aluat De Pizza De Bază
Reteta aluat de Pizza de bază este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 64 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 5 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină de porumb, drojdie, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Încercați Aluat De Pizza De Bază, Aluat De Pizza De Bază, și Aluat De Masă De Bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în 1/4 cană de apă caldă într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute.
Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Puneți făina și sarea într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 ori sau până se amestecă. Cu procesorul pornit, adăugați încet amestecul de drojdie prin jgheabul alimentar.
Adăugați suficientă apă caldă rămasă, câte 1 lingură, până când aluatul formează o bilă; procesați 30 de secunde. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; frământați ușor de 4 până la 5 ori.
Așezați aluatul într-un castron acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi partea superioară a aluatului. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Rulați aluatul într-un cerc de 10 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați aluatul pe o foaie de copt inversată presărată cu făină de porumb. Se acoperă și se coace conform rețetei.