Reteta Alton-sos roșu poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acest sos are 395 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 3 și costă 3,47 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fulgi de piper, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sosul de afine Alton Brown (doar mai bun), Versiunea mea de sos de roșii Alton Brown, și Biscuiții lui Alton Brown.
Instrucțiuni
1
Într-o sită peste o cratiță medie nereactivă, strecurați roșiile sucului lor în oala cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Suc
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Sita
2
Adăugați oțetul de sherry, zahărul, fulgii de ardei roșu, oregano și busuiocul în sucul de roșii. Se amestecă și se gătește la foc mare. Odată ce bulele încep să se formeze la suprafață, reduceți la foc mic. Lăsați lichidul să se reducă cu 1/2 sau până când lichidul s-a îngroșat până la o consistență de sirop liber. Strângeți bine fiecare roșie pentru a vă asigura că majoritatea semințelor sunt îndepărtate. Puneți roșiile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Oțet De Sherry
Suc De Roșii
Tomate
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Busuioc
Semințe
Zahăr
Sirop
3
Tăiați morcovul, ceapa și țelina în dimensiuni uniforme și combinați cu ulei de măsline și usturoi într-o tigaie de prăjire nereactivă la foc mic. Transpirați mirepoixul până când morcovii sunt fragede și ceapa devine translucidă, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
4
Adăugați roșiile și caperele în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Capere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Așezați tigaia de prăjire pe raftul din mijloc al cuptorului și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute, amestecând la fiecare 5 minute. Roșiile ar trebui să înceapă să se rumenească ușor pe margini cu caramelizare ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
6
Scoateți tigaia din broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Tigaie
7
Așezați tigaia peste 2 arzătoare pe aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Tigaie
8
Adăugați vinul alb la roșii și gătiți încă 2 până la 3 minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
Tomate
9
Puneți roșiile într-o oală sau castron adânc și adăugați lichidul de roșii redus la roșii. Amestecați la consistența dorită și reglați condimentele
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire