Aloo Gobi (cartofi și conopidă)
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Aloo Gobi (cartofi și conopidă) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 185 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, coriandru măcinat, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aloo Gobi (cartofi cu conopidă), Aloo Gobi - conopidă și cartofi, și My Aloo Gobi-conopidă și cartofi curry.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare (nu antiaderentă) la foc mediu-mare până la sclipire.
Se adaugă cartofii și se condimentează cu sare. Gatiti, ocazional aruncand si razuind orice bucati rumenite de pe fundul tigaiei cu o spatula metalica plata, pana cand cartofii incep sa se rumeneasca in pete, aproximativ 6 minute. Răsturnați cartofii într-un castron mediu și lăsați-i deoparte.Reduceți focul la mediu, adăugați lingura rămasă de ulei în tigaie și încălziți până la sclipire.
Adăugați semințele de muștar și prăjiți până când sunt parfumate și popping, aproximativ 1 minut.
Adăugați ghimbirul, usturoiul, chimenul, sarea măsurată, coriandrul, turmericul și cayenne și gătiți, amestecând ocazional cu o lingură de lemn, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați conopida și amestecați pentru a acoperi condimentele. Întoarceți cartofii în tigaie, adăugați apa și amestecați pentru a combina. Acoperiți cu un capac etanș și gătiți până când conopida este fragedă, aproximativ 10 minute.
Adăugați untul și amestecați până se topește și acoperiți legumele. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.