Almond Shortbread II
Nevoie de o desert vegetarian? Almond Shortbread II ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină de migdale, făină, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 54 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Pâine scurtă de migdale și afine, Skillet Migdale Shortbread, și Afine-Migdale Shortbread.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, cremă împreună untul și zahărul cofetarilor până când sunt foarte ușoare. Adăugați treptat amidonul de porumb, făina universală și nucșoara. Se amestecă până se amestecă bine. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați câteva ture. Împărțiți amestecul în 2 părți.
Rulați fiecare parte într-o rolă de aproximativ 6 inci (15 cm) lungime. Înfășurați rulourile în folie de plastic sau hârtie de ceară și dați-le la frigider timp de cel puțin 1 oră. Acestea pot fi refrigerate până la 1 săptămână.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Desfaceți rulourile și feliați-le în felii groase de 1/2 inch.
Așezați pe foile de prăjituri pregătite. Apăsați ușor o migdale pe partea de sus a fiecărui cookie.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit. Când cookie-urile sunt răcite, depozitați într-o cutie etanșă pentru a păstra crocanța.