Rețeta Alfredo Light ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 40 minute. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. Această garnitură are 301 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de paste fettuccine, ulei vegetal, lapte degresat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Fettuccine Ușoară Alfredo, Alfredo ușor și ușor, și Fettuccine Alfredo Light pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Într-o cratiță mică, amestecați laptele, bulionul de pui, făina, sarea și piperul la foc mic până se omogenizează și se îngroașă. Se amestecă în amestecul de ceapă. Continuați să gătiți la foc mediu mic, amestecând frecvent, până când sosul este gros. Se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Sare și Piper
Supă De Pui
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Între timp, gătiți pastele în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
5
Adăugați broccoli în paste pentru ultimele câteva minute de gătit. Continuați să gătiți până când pastele sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Paste
6
Scurgeți pastele și legumele și transferați-le într-un castron mare. Aruncați cu sos.