Albondigas Soup I
Supa Albondigas s-ar putea să fiu doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 213 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $1.54 pe portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 153 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, salsa, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Rețete similare sunt Supa Albondigas II, Supă Albondigas, și Supă Albondigas.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună bulion de vită, salsa, 1 ceapă, roșii, busuioc uscat, oregano și 1/4 linguriță de piper. (Dacă utilizați bulion de vită condensat (de exemplu, Campbell ' s), eliminați sarea din chiftele și folosiți 5 cutii (10,5 uncii fiecare) bulion plus un litru de apă.) Aduceți la fierbere și fierbeți 20 de minute.
Combinați mandrina măcinată, cârnații, 1 ceapă, ou, sare, 1/4 linguriță piper, usturoi praf, lapte, busuioc proaspăt și făină de porumb și amestecați bine. Formați-vă în chiftele mici, de mărimea mușcăturii.
Adăugați chiftele și orezul în bulion. Se fierbe la foc mic, acoperit, foarte încet timp de 1 până la 1 1/2 ore.