Alaska La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Alaska coaptă. O porție conține 969 calorii, 12g de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de extract de cafea, zahăr, prăjituri sandwich cu ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza cookie-urile sandwich de ciocolată, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Ciocolată Umplute Oreo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Alaska La Cuptor, Alaska La Cuptor, și Alaska La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru parfait: bateți smântâna grea până la vârfuri moi. Puneți deoparte la frigider.
Puneți gălbenușurile de ou, zahărul, 1 lingură de apă, semințele de vanilie și extractul de vanilie în vârful unui cazan dublu la foc mediu.
Amestecând continuu, gătiți ingredientele până când temperatura atinge 140 de grade F.
Puneți amestecul în vasul unui mixer electric și amestecați la viteză medie-mare până când se dublează în volum și ajunge la temperatura camerei. Separați amestecul în 2 boluri. În 1 bol, amestecați extractul de cafea. Pune deoparte. Îndoiți jumătate din smântână grea în amestecul de cafea și jumătate în amestecul de vanilie. Bateți albușurile de ou la vârfuri moi. Îndoiți jumătate din albușurile de ou în amestecul de cafea și jumătate în amestecul de vanilie.
Ungeți ușor un cositor de brioșă cu 6 căni; tăiați hârtie de ceară pentru a se potrivi în partea de jos a fiecărei căni. Umpleți cupele la jumătate cu amestecul de vanilie. Atingeți ușor cositorul de brioșă pe tejghea pentru a vă asigura că amestecul de cremă se așează uniform. Umpleți cupele rămase cu amestecul de cafea.
Așezați cositorul în congelator până când este fixat ferm.
Pentru fursecuri: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Puneți firimiturile de prăjituri, făina de migdale și gălbenușurile de ou într-un bol.
Se amestecă manual până se omogenizează.
Așezați amestecul între 2 bucăți mari de folie de plastic. Aplatizați cu mâna, apoi rulați cu un știft de rulare la o grosime de 1/8 inci. Scoateți foaia superioară de folie de plastic și întoarceți-o pe foaia de copt pregătită.
Scoateți foaia inferioară a foliei de plastic.
Coaceți timp de 5 minute.
Scoateți din cuptor și tăiați-l în cercuri cu un tăietor de prăjituri puțin mai mare decât partea superioară a Cupei dvs. de brioșă. Pune deoparte.
Când cookie-urile sunt reci și parfaitul este înghețat, inversați parfaitele pe bazele cookie-urilor și puneți-le înapoi în congelator (asigurați-vă că parfaitele sunt centrate pe cookie).
Puneți albușurile și zahărul în vasul unui mixer electric și bateți peste o cratiță cu apă fierbinte până când zahărul se dizolvă.
Transferați vasul în mixer și bateți la viteză medie-mare până când aveți vârfuri lucioase ferme.
Așezați într-o pungă de patiserie cu vârful de 1/2 inch.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Scoateți parfaitele din congelator. Începând din partea de jos a cookie-ului, lucrând în cercuri, faceți sărutări de bezea până când tot parfaitul este acoperit. Puneți-l înapoi în congelator. Când este gata de servit, coaceți până se rumenesc.
Stropiți cu sos de Caramel de rom și serviți.
Se toarnă crema într-o cratiță de 1 litru.
Adăugați untul și aduceți la foc mic. Opriți căldura.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, adăugați zahărul și 2 linguri de apă. Rotiți și lăsați zahărul să absoarbă apa.
Se încălzește la foc mediu-mare până se caramelizează (urmărind cu atenție) până la o culoare chihlimbar închis. Opriți căldura. Turnați cu grijă crema caldă, puțin câte puțin, fiind foarte atenți să evitați orice caramel stropitor.
Adăugați sare, după gust. Când s-a adăugat toată crema, se amestecă bine și se toarnă într-un recipient.