Aioli de la Țara Joasă
Lowcountry Aioli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 întregi servește 3 și costă 1,51 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 117 g de grăsimi și un total de 1109 calorii . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați piper, ceapă, sare cușer și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rețete similare sunt Crab Cake Sliders with Busuioc Aioli , Grilled Chuck Burgers cu Cheddar Extra Sharp și Lemon Garlic Aioli și Kobe Beef Sliders With Tarhon Aioli și Ceapa Caramelizată .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți ceapa, roșiile, ardeiul gras și chile cu ulei într-o tavă de copt puțin adâncă (1 inch) și aranjați legumele, tăiate în jos, într-un strat. Prăjiți, întorcând ceapa o dată sau de două ori, până când legumele sunt carbonizate și fragede, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Aruncați coaja de roșii și ardei gras. Tocați roșiile și scurgeți-le într-o sită, aruncând sucurile. Tăiați mărunt ceapa și ardeiul gras. Toca chile.
Tocați usturoiul și piureați până la o pastă cu sare kosher. Într-un castron, amestecați maioneza, pasta de usturoi și piper negru.
Adăugați chile, aproximativ 1/4 la un moment dat, gustând căldura dorită. Se amestecă roșiile, ardeiul gras, ceapa și oțetul.
Aioli poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.