Aici, Lassi!

Aici, Lassi! ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 366 calorii. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați banane, lapte de cocos de mătase, chefir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o băutură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Kesar Lassi ~ Saffron dulce Lassi ~ Punjabi Lassi s, lassi, dulce punjabi lassi / cum sa faci lassi, și Mango Kesar Lassi-cum sa faci Mango Saffron Lassi-Punjabi Lassi s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți apă de cocos, lapte de cocos, concentrat de tamarind, banane, chefir și mango în blender. Pulsați pentru a rupe bucăți, apoi amestecați la viteză mare în jur de 20 de secunde până se omogenizează.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Jules Taylor Gruner Veltliner]()
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.