Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe pâine prăjită din Texas

Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe pâine prăjită din Texas
Afumat, condiment frecat, Texas stil piept pe Texas pâine prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 6.98 pe portie. O porție conține 978 calorii, 96G de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 31 de mâncăruri și bucătari. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore și 50 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Un amestec de boia de ardei, oțet de vin, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Piept De Cafea Frecat În Stil Texas, Piept de vită afumat: Texas BBQ Classic, și Piept în stil Texas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 3 căni așchii de lemn de stejar sau pecan sau 6 bucăți mari, înmuiate în apă rece timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Se amestecă împreună toate condimentele într-un castron. Frecați liber întregul piept cu condimentele, înfășurați bine în folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Scoateți pieptul din frigider cu 1 oră înainte de a începe procesul de fumat pentru a scoate frigul și scoateți folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Ia fumător rulează la 225 grade F cu carbune din lemn de esență tare și câteva pumni de așchii de lemn înmuiate. Această temperatură trebuie menținută pe tot parcursul fumului. (Dacă utilizați un grătar: configurați grătarul pentru căldură indirectă, așezați cărbunii pe o parte a grătarului și împrăștiați așchii de lemn deasupra. Mențineți temperatura la 225 de grade pe tot parcursul procesului de fumat, adăugând chipsuri după cum este necesar, până când înfășurați pieptul în folie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Așezați partea de grăsime a pieptului în sus pe grătarul fumătorului și închideți-l pentru fumul lung.
7
Deschideți fumătorul la grătar la fiecare oră sau 2 și pulverizați pieptul din belșug cu suc de mere pentru a împiedica uscarea cărnii. De asemenea, păstrați sucul de mere în tigaia cu apă dacă utilizați un fumător de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Când temperatura internă atinge 165 până la 170 de grade, după aproximativ 4 ore, înfășurați pieptul în folie de aluminiu și continuați să gătiți încă 3 1/2 până la 4 1/2 ore. Acest mic truc este un mare ajutor în obținerea ofertei de carne, în special pentru începători. Figura că un piept afumat la aproximativ 200 de grade va dura aproximativ 1 1/2 ore pe kilogram. Pieptul se face atunci când temperatura internă atinge 185 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Scoateți și lăsați să se odihnească 20 de minute înainte de feliere.
10
Scoateți folia din piept peste o tigaie mare sau o tigaie de unică folosință și rezervați lichidul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Tăiați punctele de piept și rezervați pentru o altă utilizare (cum ar fi fasolea Pinto cu miere-rom cu capete arse). După ce punctele sunt eliminate, uita-te pentru a vedea ce fel de cereale se execută și felie subțire peste cereale. Ungeți niște sos de grătar pe pâine prăjită Texas la grătar, top cu piept și ceapă roșie murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Fasole PintoFasole Pinto
Texas ToastTexas Toast
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Miere De CitriceMiere De Citrice
12
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
13
Încălziți uleiul într-o tigaie mică și gătiți usturoiul timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Se lasă să se răcească ușor. Se amestecă untul și se condimentează cu sare și piper. Gratiți pâinea până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
15
Scoateți de pe grătar și întindeți 1 parte a fiecărei felii cu o parte din untul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
16
Aduceți oțetul, zahărul, semințele de muștar și 1 lingură de sare la fiert într-o cratiță mică și gătiți până când zahărul și sarea se dizolvă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
17
Se transferă într-un castron mic și se lasă să se răcească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
18
Adăugați ceapa și amestecați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În15 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista