Adobo-friptură de flanc hrănită cu iarbă marinată cu salată de spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc alimentată cu iarbă marinată Adobo cu salată de spanac. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 445 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptură, avocado, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de flanc marinată în stil thailandez și salată de ierburi, Friptură de flanc marinată cu rucola de lămâie și salată Feta din cartea de bucate din grădina bucătăriei, și Salată De Spanac Și Friptură De Flanc.
Instrucțiuni
1
Așezați friptura într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2
Bateți împreună următoarele 5 ingrediente (prin usturoi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă marinada peste friptură și se acoperă ambele părți. Capac; frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
4
Pregătiți grătarul mediu-înalt sau puneți tigaia la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți porumbul cu spray de gătit; grătar aproximativ 5 minute sau până când este bine marcat pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
5
Scoateți din grătar și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Tăiați sâmburii din urechi cu un cuțit ascuțit; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Scoateți friptura din marinată, condimentați ambele părți cu sare. Grill 23 de minute pe fiecare parte sau până când temperatura internă ajunge la 145 (pentru mediu rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Transferați pe placa de tăiat; lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
9
Aruncați jcama cu suc de lămâie. Puneți spanacul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați ardei prăjiți, porumb rezervat, jcama, avocado și queso fresco. Aruncați cu pansament îmbuteliat în stil sud-vestic (sau pansamentul nostru Poblano prăjit; Obțineți rețeta la Health.com/poblano).
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.