Achiote-cotlet de porc fript frecat

Achiote-cotlet de porc fript frecat
Achiote-frecat friptură de porc cotlet ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 805 calorii, 93G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $5.95 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, sfeclă, friptură de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Spice-frecat friptură de porc cotlet, Preferata Mea Aproape Non-Grăsime Condiment Frecat Friptură De Porc Cotlet, și Achiote-carne de porc frecată coaptă în frunze de banană.

Instrucțiuni

1
Frecați coapsa de porc cu Achiote Rub. Acoperiți și refrigerați 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
AnnattoAnnatto
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Așezați carnea de porc într-o tigaie mare; aranjați sfecla și ceapa în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Stropiți sfecla și ceapa cu ulei de măsline; se presară sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Coaceți la 425 timp de 1 oră sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 10 până la 15 minute sau până când termometrul înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Aruncați legumele prăjite cu oțet de sherry și 1/2 linguriță de sare. Feliați friptura de porc în felii groase. Aranjați carnea de porc peste legume și avocado feliat; stropiți cu Coulis Mamey.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Friptură De PorcFriptură De Porc
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista