Acasa

Acasa
Acasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $6.53 pe portie. O porție conține 672 calorii, 84G de proteine, și 21g de grăsime. 36 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți podsprongs dintr-un anason stelat, semințe de dovleac, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ciocolata, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu ciocolată cu ciocolată cu lapte de caju ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă.

Instrucțiuni

1
Așezați grătarul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți la 350 de grade F. rupeți blaturile de pe ardeii iute și goliți semințele într-un castron mic. Aruncați tulpinile și orice membrane și rupeți ardeii iute în bucăți plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu folie într-un singur strat. Pulverizați generos cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Puneți-le la cuptor și lăsați să se prăjească 5-10 minute sau până când își schimbă culoarea și o aromă picantă de caramel plutește prin bucătărie. Aveți grijă să nu le ardeți, deoarece acest lucru vă va face alunița să aibă un gust amar. Odată scoase din cuptor, puneți-le într-un castron și acoperiți-le cu apă caldă pentru a se rehidrata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Puneți migdalele, semințele de dovleac și stafidele pe foaia de copt, pulverizați cu spray de gătit și reveniți la cuptor până când semințele de dovleac capătă o culoare aurie și stafidele sunt ușor pufoase. Din nou, aveți grijă să nu le ardeți. Puneți tigaia deoparte și lăsați să cool.In o tigaie grea cu fund ca o tigaie din fontă, prăjiți semințele de chile, semințele de susan, anasonul stelat, cuișoarele, scorțișoara și piperul negru până când semințele de susan încep să-și schimbe culoarea și totul miroase dulce, nuci și picant ca tămâia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Transferați semințele și condimentele într-un robot de bucătărie și procesați câteva minute sau până când sunt măcinate într-o pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Adăugați migdalele prăjite, semințele de dovleac și stafidele și blitz până când nu există bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale PrăjiteMigdale Prăjite
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
7
Adăugați oregano, epazot, frunza de dafin și masa harina și continuați să procesați până se pudrează.Mutați grătarul cuptorului în poziția superioară și porniți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
EpazotEpazot
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați tomatillos, roșii, felii de ceapă și usturoi pe o foaie de copt și puneți-o sub broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
9
Lăsați vârfurile tomatillos și roșii să se carbonizeze complet înainte de a răsturna pentru a carboniza cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
10
Scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească puțin.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Adăugați în robotul de bucătărie împreună cu 1 cană de bulion de pui și blitz cu amestecul de condimente/semințe până când este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
12
Transferați acest amestec într-un castron, acoperiți și lăsați deoparte.Întoarceți vasul de lucru în robotul de bucătărie și adăugați ardeii iute rehidratați împreună cu 3/4 C din lichidul de înmuiere. Procesați până la neted.Sare și piper Generos iepurele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Încălziți un cuptor olandez mare până când este fierbinte, adăugați un strop de ulei, apoi rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
14
Așezați bucățile de iepure condimentate în oală și lăsați-le să se rumenească 5-7 minute fără a le deranja. Dacă mergeți să le răsturnați și sunt lipite de tigaie, nu sunt gata să se răstoarne. Rumeniti cealalta parte apoi transferati-o pe o farfurie.Reduceți focul, apoi turnați piureul de ardei iute în tigaie printr-o singură strecurătoare cu plasă, apăsând solidele cu o spatulă de cauciuc pentru a îndepărta toate cojile. Deglazați fundul tigaiei și gătiți până când amestecul este foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Se toarnă amestecul de condimente / semințe în oală prin strecurătoare apăsând pe orice solide.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Adăugați bulionul de pui și ciocolata apoi sare după gust. Dacă vă place și mai dulce, puteți adăuga mai mult zahăr.Întoarceți iepurele în oală și fierbeți-l descoperit la foc mediu mic până când iepurele este fraged (aproximativ 1 oră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Iepure întregIepure întreg
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
17
Se servește cu tortilla proaspătă, coriandru și pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista