Acasa
Acasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $6.53 pe portie. O porție conține 672 calorii, 84G de proteine, și 21g de grăsime. 36 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți podsprongs dintr-un anason stelat, semințe de dovleac, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ciocolata, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu ciocolată cu ciocolată cu lapte de caju ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă.
Instrucțiuni
Așezați grătarul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți la 350 de grade F. rupeți blaturile de pe ardeii iute și goliți semințele într-un castron mic. Aruncați tulpinile și orice membrane și rupeți ardeii iute în bucăți plate.
Așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu folie într-un singur strat. Pulverizați generos cu spray de gătit.
Puneți-le la cuptor și lăsați să se prăjească 5-10 minute sau până când își schimbă culoarea și o aromă picantă de caramel plutește prin bucătărie. Aveți grijă să nu le ardeți, deoarece acest lucru vă va face alunița să aibă un gust amar. Odată scoase din cuptor, puneți-le într-un castron și acoperiți-le cu apă caldă pentru a se rehidrata.
Puneți migdalele, semințele de dovleac și stafidele pe foaia de copt, pulverizați cu spray de gătit și reveniți la cuptor până când semințele de dovleac capătă o culoare aurie și stafidele sunt ușor pufoase. Din nou, aveți grijă să nu le ardeți. Puneți tigaia deoparte și lăsați să cool.In o tigaie grea cu fund ca o tigaie din fontă, prăjiți semințele de chile, semințele de susan, anasonul stelat, cuișoarele, scorțișoara și piperul negru până când semințele de susan încep să-și schimbe culoarea și totul miroase dulce, nuci și picant ca tămâia.
Transferați semințele și condimentele într-un robot de bucătărie și procesați câteva minute sau până când sunt măcinate într-o pulbere.
Adăugați migdalele prăjite, semințele de dovleac și stafidele și blitz până când nu există bucăți.
Adăugați oregano, epazot, frunza de dafin și masa harina și continuați să procesați până se pudrează.Mutați grătarul cuptorului în poziția superioară și porniți broilerul.
Așezați tomatillos, roșii, felii de ceapă și usturoi pe o foaie de copt și puneți-o sub broiler.
Lăsați vârfurile tomatillos și roșii să se carbonizeze complet înainte de a răsturna pentru a carboniza cealaltă parte.
Scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească puțin.
Adăugați în robotul de bucătărie împreună cu 1 cană de bulion de pui și blitz cu amestecul de condimente/semințe până când este neted.
Transferați acest amestec într-un castron, acoperiți și lăsați deoparte.Întoarceți vasul de lucru în robotul de bucătărie și adăugați ardeii iute rehidratați împreună cu 3/4 C din lichidul de înmuiere. Procesați până la neted.Sare și piper Generos iepurele.
Încălziți un cuptor olandez mare până când este fierbinte, adăugați un strop de ulei, apoi rotiți pentru a acoperi.
Așezați bucățile de iepure condimentate în oală și lăsați-le să se rumenească 5-7 minute fără a le deranja. Dacă mergeți să le răsturnați și sunt lipite de tigaie, nu sunt gata să se răstoarne. Rumeniti cealalta parte apoi transferati-o pe o farfurie.Reduceți focul, apoi turnați piureul de ardei iute în tigaie printr-o singură strecurătoare cu plasă, apăsând solidele cu o spatulă de cauciuc pentru a îndepărta toate cojile. Deglazați fundul tigaiei și gătiți până când amestecul este foarte gros.
Se toarnă amestecul de condimente / semințe în oală prin strecurătoare apăsând pe orice solide.
Adăugați bulionul de pui și ciocolata apoi sare după gust. Dacă vă place și mai dulce, puteți adăuga mai mult zahăr.Întoarceți iepurele în oală și fierbeți-l descoperit la foc mediu mic până când iepurele este fraged (aproximativ 1 oră).
Se servește cu tortilla proaspătă, coriandru și pene de tei.