a: staititai [pizza greacă veche cu susan și miere]
![a: staititai [pizza greacă veche cu susan și miere]](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/157568.webp?v=1708597674)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați : staititai [pizza antică grecească cu susan și miere]. Această rețetă servește 6 și costă 1,65 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 457 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Nourished Kitchen are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare de mare nerafinată grosieră, miere, făină de alac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina de alac, puteți urma acest fel principal cu Tort de curmale cu făină integrală de alac ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Staititai [Pizza cu miere și Susan], Chefal Grecesc Antic, și Miere-degete de pui teriyaki cu semințe de susan cu tăiței de celofan de susan și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă starter rezistent, apă caldă, un sfert de cană ulei de măsline, făină integrală de alac și două lingurițe de sare de mare nerafinată împreună într-un castron până se combină bine.
Turnați aluatul în vasul unui mixer cu suport echipat cu un cârlig de aluat și amestecați ingredientele împreună la viteză mică; alternativ, făinați blatul și frământați ingredientele împreună până se formează o bilă netedă și flexibilă de aluat.Ungeți un vas de amestecare cu puțin ulei de măsline; așezați aluatul în vas și acoperiți vasul cu folie de plastic sau un prosop de bucătărie ușor umed. Lăsați aluatul să crească la temperatura camerei timp de aproximativ patru ore. Punch - l în jos, și se lasă să crească din nou, până când sa dublat în vrac.Împărțiți aluatul în două mase și formați discuri de aproximativ opt centimetri în diametru.
Încălziți două linguri ulei de măsline din uleiul de măsline rămas peste o flacără medie-mare într-o tigaie din fontă.
Puneți un disc în uleiul fierbinte și prăjiți timp de două până la trei minute, răsturnați-l și prăjiți cealaltă parte timp de două până la trei minute.
Adăugați încă două linguri de ulei de măsline în tigaie și repetați procesul cu discul rămas. Aluatul dvs. de staititai este acum gata pentru topping-uri.Odată ce aluatul a fost format și prăjit până devine auriu în ulei de măsline, este timpul să terminați pregătirea vasului.Preîncălziți cuptorul la 475 de grade Fahrenheit.
Periați o lingură de ulei de măsline extravirgin nerafinat pe fiecare dintre cele două baze prăjite pentru staititai.Zdrobiți opt uncii de brânză feta uniform pe fiecare dintre discuri, stropiți fiecare disc cu o lingură de miere și presărați-le cu o lingură de semințe de susan și suficientă sare de mare grosieră pentru a se potrivi Palatului.Tapetați o foaie de copt sau o piatră de copt cu trei până la patru frunze de dafin dulci și așezați staititai peste frunzele de dafin.
Coaceți staititai într-un cuptor preîncălzit la 475 de grade Fahrenheit timp de aproximativ cinci până la șase minute.
Serviți fierbinte, stropit cu miere suplimentară, după cum vi se potrivește