A făcut-peste Coq au Vin
Made-Over Coq au Vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 508 calorii, 36g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 48 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați baconul oscar mayer, pătrunjelul, pansamentul balsamic de vinetă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Paste Coq au Riesling, Cheeseburgeri Preparați, și Carne De Vită.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati baconul in tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 2 min.
Adăugați ceapa și ciupercile; gatiti 8 min., amestecând ocazional.
Scoateți amestecul de slănină din tigaie cu lingura cu fante.
Adăugați puiul în picături în tigaie; gătiți 2 până la 3 min. pe fiecare parte sau până când puiul este rumenit uniform pe ambele părți.
Scoateți puiul din tigaie; deoparte.
Se amestecă făina,apa și pansamentul până se amestecă.
Se adaugă în tigaie împreună cu roșiile; se amestecă bine. Întoarceți puiul în tigaie; sos de lingură peste pui.
Adăugați frunze de dafin. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mediu 10 min., amestecând ocazional.
Se amestecă amestecul de slănină; se fierbe 15 min. sau până când puiul este gata (165F), amestecând ocazional.
Scoateți și aruncați frunzele de dafin.
Serviți amestecul de pui peste orez; se presară cu pătrunjel.