1 Tort Decupat

1 Tort Decupat
Nr. 1 tort decupaj ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 193 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cap la magazin și ridica betty biciuit glazura pufos, culoarea alimentelor, betty tort se amestecă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Shamrock Cutout Pound Tort, Cookie-Uri De Decupare Graham, și Sandvișuri Cu Decupaj De Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți numai fundul tăvii de pâine de 8x4 inci cu spray de scurtare sau de gătit și așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bate la viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional, pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Așezați 1 3/4 căni de aluat în tigaie. Puneți aluatul rămas în cupe de briose.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
Pâine PanPâine Pan
4
Coaceți prăjitura de pâine 35 până la 40 de minute și cupcakes 18 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați tortul de pâine 30 până la 60 de minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Se amestecă împreună 1/2 cană glazură și culoarea verde a alimentelor la culoarea dorită. Lingura glazura verde în sac de decorare prevăzute cu vârful rotund mic; retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor VerziCuloarea Alimentelor Verzi
GlazuraGlazura
6
Tăiați vârful rotunjit de pe tortul de pâine.
7
Așezați tortul de pâine tăiat cu fața în jos pe farfurie. Tăiați tortul în forma numărul unu folosind șablonul (șablonul poate fi găsit sub sfaturile de mai jos) ca ghid. Părți de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură albă. Puneți glazura verde în dungi pe tort. Folosiți glazura rămasă pentru a îngheța cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
GlazuraGlazura
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista