Zăbrele-Top Tocană De Pui

Zăbrele-Top Tocană De Pui
Zăbrele-Top tocană de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 417 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de legume din California, sare condimentată, rulouri de semilună și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Zăbrele-top Blackberry Pie {zăbrele top pie tutorial foto}, Plăcintă cu oală de pui cu vârf de zăbrele, și Pui De Top Lattice.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați legumele, puiul, supa, laptele, brânza, ceapa și sarea condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
2 Linguri De Brânză Cheddar Rasă, Opțional2 Linguri De Brânză Cheddar Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Transferați într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți, neacoperit,la 350 de minute pentru 20 de minute. Între timp, separați aluatul de semilună în două dreptunghiuri. Sigilați perforațiile; tăiați fiecare dreptunghi pe lungime în patru benzi. Lucrând rapid, țeseți benzi peste umplutura caldă, formând o crustă de zăbrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
4
Coaceți 15 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista