Inele de patiserie suedeză

Inele de patiserie suedeză
Swedish Pastry Rings este un aperitiv lacto ovo vegetarian . O porție conține 106 calorii , 2 g de proteine și 2 g de grăsimi . Această rețetă servește 32. Pentru 14 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită lapte evaporat cald, nuci pecan, făină și zahăr de cofetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat scandinav. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Încercați Inele de ceapă cu zară , Inele de mere pentru desert cu sirop de cremă de scorțișoară și Inele de ceapă fără gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, 2 linguri de zahăr și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri fine. Într-un alt castron mare, dizolvați drojdia și zahărul rămas în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați amestecul de lapte, ou și pesmet; bate pana se omogenizeaza bine. Se amestecă coacăzele. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Tapetați două foi de copt cu folie și ungeți folia; puse deoparte. Pentru umplutură, într-un castron mic, cremă unt și zahăr brun până devine ușor și pufos; se amestecă nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Puneti in jos aluatul. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
PunchPunch
6
Rulați fiecare porție într-un format de 14 inchi. x 7 inchi. dreptunghi; împrăștiați umplutura până la 1/2 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
7
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură lungă; ciupiți cusăturile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
8
Puneți pâinile cu cusătura în jos pe tigăile pregătite; prindeți capetele împreună pentru a forma un inel. Cu foarfece, tăiați de pe marginea exterioară la două treimi din drum spre centrul inelului la 1 inch. intervale. Separați ușor benzile; răsuciți pentru a permite umplerea să se arate. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
9
Coaceți la 350° timp de 18-22 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
10
Scoateți din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci.
11
Pentru glazură, într-o cratiță mică, gătiți untul la foc mediu până se rumenește ușor, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Se ia de pe foc. Adăugați zahărul de cofetă, vanilia și suficient lapte pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
13
Stropiți peste inelele de patiserie.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista