Cârnați cu linte cu usturoi

Cârnați cu linte cu usturoi
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, ? Cârnații cu linte și usturoi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine , 64 g de grăsimi și un total de 889 de calorii . Această rețetă este pentru 4 persoane. Pentru 1,99 USD per porție , această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită frunză de dafin, pătrunjel cu frunze plate, usturoi și ulei de măsline. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 9 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 76% , ceea ce este solid. Pilaf de bulgur cu linte verde, servit cu ceapă caramelizată - Mercimekli Bulgur Pilavi , Supă delicioasă cremoasă de linte și castane și Linte cu ghimbir, morcovi și ierburi proaspete sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Acoperiți lintea cu apă cu aproximativ 5 cm, adăugați dafinul și ceapa și aduceți la fierbere. Fierbeți lintea timp de 20-22 de minute, până se înmoaie puțin, dar mai are puțină aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Într-un bol puțin adânc pentru paste, combinați usturoiul și aproximativ 1/3 cană de ulei de măsline extravirgin și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți cârnații într-o cratiță mică și adăugați apă de 6 mm și 2 lingurițe de ulei de măsline extravirgin, puțin picurați. Aduceți apa la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
4
Lăsați apa să fiarbă la foc mic aproximativ 8 minute, apoi rumeniți membranei încă 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Scoateți dafinul și ceapa din linte. Amestecați lintea fierbinte cu ulei de usturoi, pătrunjel, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
LinteLinte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se servește cu cârnați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
DificultateGreu
Gata În1 h, 9 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista