Wellingtons de carne de vită cu crustă de cafea necesită în jur 2 ore și 9 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 544 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 48 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ciuperci, unt, cafea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de bun. Încercați Filet De Vită Cu Crustă De Cafea, Filet de vită cu crustă de cafea cu cremă de Dijon, și Mini Carne De Vită Wellingtons @ Carne De Vită #SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente; se amestecă bine. Pat filete uscat. Înveliți ambele părți ale filetelor cu frecare de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate Freca
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când tigaia este fierbinte. Sear filets, în 2 loturi, 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți filetele din tigaie; așezați pe o farfurie și acoperiți și răciți până când sunteți gata să asamblați Wellingtons. (Nu curățați tigaia.)
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
În timp ce fileurile se răcesc, topiți 3 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și usturoiul; saut 5 minute sau până când este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
6
Adăugați 3/4 cană Madeira, cafea preparată și bulion; se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Preparată
Madeira
Bulion
7
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
8
Transferați sosul într-o cană de măsurare din sticlă de 4 căni și răciți peste noapte, dacă doriți, sau turnați sosul răcit în tăvi pentru cuburi de gheață și congelați. Odată înghețate, sigilați cuburile de sos congelate în pungi de congelator cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Gheață
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
9
Topiți 2 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați ciuperci, șalotă, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper; saut până se evaporă tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Piper
Sare
11
Adăugați 1/2 cană Madeira; gatiti la foc mediu-mare pana se evapora tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Madeira
12
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Acoperiți și răciți până când sunteți gata să asamblați Wellingtons.
13
Rulați fiecare dintre cele 8 coji de foietaj la aproximativ 1/8 " grosime pe o suprafață ușor făinată; lingură 1 lingură plină de ciuperci umplute în centrul fiecărei produse de patiserie. Completați fiecare cu un filet răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Patiserie Cu Puf
Ciuperci
Rola
14
Ungeți marginile fiecărui pătrat de patiserie cu 1 ou bătut. Înfășurați 2 părți opuse de patiserie peste fiecare filet, suprapunându-le; sigilați cusătura cu ou bătut. Înfășurați cele 2 părți rămase de patiserie peste filet și sigilați cu ou bătut. Sigilați orice goluri cu ou bătut și presați produse de patiserie în jurul filetului pentru a închide complet. Înfășurați Wellingtonii individual în folie de plastic presată și sigilată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
15
Așezați Wellingtons înfășurați în pungi mari pentru congelator cu fermoar și congelați peste noapte sau până la 1 lună.
16
Pentru a coace, așezați raftul cuptorului pe raftul inferior al cuptorului; Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
17
Așezați o tigaie pentru pui pe raftul cuptorului; încălziți tigaia 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Cuptor
Tigaie
18
Periați blaturile și părțile laterale ale Wellingtonilor congelați cu 2 ouă bătute. Așezați cu grijă Wellingtonii înghețați, cu cusătura în jos, pe tigaia preîncălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
19
Coaceți la 425 timp de 36 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
20
În timp ce Wellingtons se coace, topiți 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu; adăugați 2 1/2 linguri de făină și gătiți, amestecând continuu, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie Cu Sos
21
Adăugați sos Madeira rezervat; gatiti, amestecand continuu, la foc mediu 6-8 minute sau pana se ingroasa usor. (Dacă folosiți cuburi de sos Madeira congelate, dezghețați cuburile într-o cratiță la foc mediu înainte de a adăuga la amestecul de făină.) Se amestecă Frisca; Se fierbe 5 minute sau până la grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Madeira
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
22
Adăugați 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
23
Se ia de pe foc.
24
Aranjați Wellingtons coapte pe un platou de servire.
25
Tăiați o mică fantă în partea de sus a fiecărei produse de patiserie și introduceți mai multe crenguțe de ierburi proaspete în fiecare fantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Proaspete
26
Se servește cu sos Madeira.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Madeira
Sos
27
Notă: puteți coace Wellingtons de vită în aceeași zi în care sunt asamblate. După înfășurarea filetelor de vită în patiserie, acoperiți și răciți Wellingtons 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Vita
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
28
Coaceți conform instrucțiunilor de mai sus, reducând timpul de coacere la 20 până la 25 de minute.